Prodat byt nebo dům výhodně jde i dnes! Jak na to?
9. 4. 2023

Prodat byt nebo dům výhodně jde i dnes! Jak na to?

Jan Martina, realitní makléř M&M realit, kterého jste mohli vidět i v reportáži na TV Prima, si myslí, že lidé mají často špatnou představu o hodnotě své nemovitosti a díky malé investici do propagace se o jejím prodeji dozví málo zájemců.

„Představy o ceně za byt či dům některých klientů se zastavily v roce 2020, kdy realitní trh zažíval boom. Situace se ale změnila a je třeba tomu přizpůsobit nejen cenu nemovitosti, ale taky výběr toho, s kým ji prodávat. M&M reality jako jednička v Česku mají např. více než 100 000 zájemců, kteří i v dnešní době chtějí nějakou nemovitost koupit. A čekají, až jim ji ukážeme. A čím víc zájemců - tím rychlejší a výhodnější prodej,” doplňuje Jan Martina.

Podle Martiny je právě špatně nastavená cena jedním z faktorů, který určuje úspěch nabídky. Druhým faktorem je prezentace nemovitosti.

 

„V dnešní době už nestačí nemovitost vyfotit a dát na jeden nebo dva inzertní servery. V M&M reality do propagace každé nemovitosti investujeme obrovské množství času i peněz, protože chceme, aby se dostala k co největšímu počtu potenciálních kupců. Každou nemovitost proto uveřejňujeme na 40 inzertních serverech, nezapomínáme ani na sociální sítě. Všechny naše nabídky se dostanou i do celostátního rádiového vysílání a taky do Realitního magazínu na Primě,” dodává Jan Martina.

Uvažujete taky o prodeji své nemovitosti? Nechte si ZDARMA spočítat, za jakou cenu jde nyní skutečně prodat.

 

Celý článek nejdete zde.

https://cnn.iprima.cz/prodat-byt-nebo-dum-vyhodne-jde-i-dnes-jenze-jak-na-to-200217?fbclid=IwAR2wdAhuJdNODYzFkc4co6QaqRhB1uo9edU0PGY2WSr-hzxl7NSCrHqDSkY#

Pavel  a Lucka
Autor: Pavel a Lucka

Pokud potřebujete, rádi Vám poradíme nebo pomůžeme. Stačí se ozvat. Můžete nám zavolat, napsat, ale rádi Vás poznáme osobně. Můžeme se sejít v naší kanceláři nebo u vás doma. Dáme si třeba kávu a probereme vše s čím potřebujete pomoci. 

 

 

 

 

 

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení